VeeraJuuliaComment

TRAVEL FEELS

VeeraJuuliaComment
TRAVEL FEELS

TRAVEL FEELS

It´s about opening our eyes for the unknown. Taking the step to a whole new world. Feeling the united beat of a nation. Inspiration which drives us to explore our limits and take the journey that leads us to an adventure, over and over again. It´s called traveling baby.

XOXO

hairdoo2.jpg
hairdoo.jpg

 

TIK-SALONKI

Kävin viime viikolla laittamassa letin kuntoon ihanassa Tik-Salongissa. Paikka sijaitsee Tampereella, Näsilinnankatu 24. Jos erittäin hyvä asiakaspalvelu ja tunnelma on sulle tärkeätä, tää on just oikea paikka. Ja nyt sulla on myös tilaisuus saada 20% alennusta kampaamo palveluista ale koodilla : Veera20. Käy laittamassa hiukset kevät kuntoon!

 

Photos taken by lovely @marjaroosa  Edits by me  Giff by gorgeous @rruthmariia

Photos taken by lovely @marjaroosa

Edits by me

Giff by gorgeous @rruthmariia

HIGH HEELS - BERSHKA

TIGHTS - PRIMARK

TROUSERS - SECOND HAND

SHIRT - ZARA

CORSET - SECOND HAND

JACKET - SECOND HAND

LOUIS VUITTON - SECOND HAND