VeeraJuuliaComment

CASHMERE

VeeraJuuliaComment
CASHMERE

 

KUN SATTUU

Uskalsin sanoo mun pahimman pelon ääneen. Ja se tuntu. Itkin hetken. Ei siitä kauaa menny, kun mä sen sitten kohtasin. Eihän pelot oo totta. Niin ne väitti. Ekaks olin vihanen, sitten tuntu katkeralta ja suututti. Se sattu. En osannut käsitellä sitä ettei mun unelmat nyt toteudukkaan. Ne kuoli. Ai että se tuntu. Kai mä yritin siinä kaikkea miettiä, mutta en osannut sanoo ääneen muuta kun että sattuu. Tuntu niin pahalta. Itkin kai sitten siinä keittiön nurkassa lattialla, kun sä kohtasitkin mut. Ja mä päästin irti.

Se alko helpottaa. Ei sattunu enää niin paljon. 

Jotenki siinä sitte mietin ja tajusin, että se olikin vaan sitä, että olin rajottanu itteeni niin paljon pienempään laatikkoon, kun mitä sun suunnitelmat oli. Se sattu niin että oli varmaa etten palais enää entiseen. Ja se olikin sun pointti. Hypätä Isän syliin. Unohtaa ne millä oli aina muka ollu niin paljon merkitystä. Ne jolla mä määritin itteeni, sitä miten arvokas oon. Mut en tajunnu että tää olikin tosi yksinkertasta. Ei ollukaan kyse musta. Mä riitin ihan siinä, kun lepäsin sun sylissä.

Mä luulen et löysin mun paikkani maaillmassa. Ja unohdin miltä pelko tuntuu. 

 

XOXO

 

storeofhope3.jpg
Photos from me by @inanen

Photos from me by @inanen

 

STORE OF HOPE

Mun tän hetkinen lemppari vaatekappale on ehdottomasti tää ihana Store of Hopen cashmere huivi! Varsinkin, kun Suomen kevät ei näytä itsestään vielä merkkejä tuntuu hyvältä kääriytyä tuohon huiviin ja pipoon. Olen ihastunut.

Nyt on menossa fashion revolution week ja sellanen kamppanja, kun "Who made my clothes?" on pyörinyt somessa. Ootko törmänny? Store of Hopen cashmere tuotteet on suoraan Nepalista, paikallista käsityötä ja täysin eettisesti tuotettu. Store of hope on aivan ihana brändi, jonka tuotteet tukevat kestävää kehitystä ja paikallisten käsityöläisten työtä. Ja nyt sulla on mahdollisuus saada cashmere huivi vielä ihanaan early bird hintaan77€! (norm. 117€) 

Tsekkaa alla oleva video ja käy tutustumassa laajemmin yrityksen työhön osoitteessa: http://www.storeofhope.fi . 

 

 

JACKET - HM

TROUSERS - HM

SHOES - MARC O´POLO

SCARF - STORE OF HOPE