FLOWERS AND WONDERS

FLOWERS AND WONDERS
IMG_6760.JPG

 

"Sä vaan nappasit mun sydämmestä kiinni ja johdatit mut tanssiin, jossa onnellisuus sai mut nauramaan niin etten voinut lopettaa. Mun sydän on vapaa, mä oon siinä missä mun kuuluu olla, sun läheisyydessä. Saat kaiken mitä mä oon ja omistan. En enää pysty katsomaan taakse, koska valloitit mut kokonaan."

Miten sun viikko on lähteny käyntiin? Ootko kerenny nauttimaan Suomen parista kesä päivästä? Ootko pitäny hauskaa niin, että on naurattanu vaan sikana? Tai tanssinu sateessa, kun auringosta ei oo ollu tietookaan. Toivottavasti oot nauttinu, levänny ja voinu hyvin. Toivottavasti sun elämää ympäröi oikeet ihmiset, just ne sellaset ketkä osaa puskee sua eteenpäin ja näkee sussa sikana potenttiaalia. Mä toivon, että elät hymy huulilla ja katse taivaassa. Ihanaa kesää muru just sulle! Ajattelin tänään sua.

 

X O X O

 

 

HAT - SECOND HAND

SUN GLASSES - DIOR

DRESS - HM

VANS - SECOND HAND

 

PHOTOS TAKEN BY MY MAIN MAN, BROTHER, @VEIKKAJOONATAN.

EDITS BY ME.