VeeraJuulia1 Comment

ERITTÄIN OK.

VeeraJuulia1 Comment
ERITTÄIN OK.
09C707EE-83F2-4614-9BD0-110E965C57F9-1.JPG

ERITTÄIN OK.

Mä oon okei. Erittäin ok. Justiinsa hyvässä kohtaa elämässä. Jotenkin silleen fiilistelen hirveesti. On aivan hullua, miten elämä menee eteenpäin. Niin kamalalla vauhdilla, että hyvä kun pysyy kyydissä. Mutta tykkään vauhdista, en kyllä just nyt haluiskaan mitään muuta, kun vaan mennä ja olla. Elämä on jännittävää. Viime viikko oli tiukka ja olin vähän hapoilla, mutta tällä viikolla on lomaa. Se on ihanaa. Yritykselle kuuluu hyvää ja oon nykyään työnantaja. Hurjaa vai mitä!? Jotenkin sitä vaan kelaa, että yhtä kaikki, kyllä tässä vaan on onnekas. Kyllä niitä rankkoja päiviäkin on paljon ja suurimman osan ajasta tuntuu, että epäonnistuu eteenpäin, mutta se vasta onkin armoo. Oon menettäny mun sydämen. Nimittäin meidän nuorille. Ihan sattuu kun rakastan niitä niin hurjasti. @lostandfoundtre.

Kreisii tässä kaikessa onkin se, että tässä ollaan vasta alottelemassa jotakin suurempaa. Jumala on hyvä. Justiinsa tossa juttelin toisen maailmanparantajan kanssa ja jäätiin yhdessä miettimään elämää ja sitä, että miten tässä nyt näin pääskään käymään. Yrittäjä, työnantaja, apulaispastori ja mitä kaikkee. Mut ennen kaikkea Veera. Se on mun lempititteli.

Oo hei rohkeesti oma ittes. Ota aikaa ja tutustu ittees. Se on hienoo. Tee niitä juttuja mistä ihan oikeesti tykkäät ja lakkaa tuhlaamasta sun aikaa. Oo uskollinen siinä, mitä sulla on ja sulle on annettu. Ei se turhaan sun elämässä oo. Vaali sitä.

Mun tän viikon fiilistely on nää Marc Jacobsit. Eikö oo hienot! Tulee niin fiini olo kun nämä laittaa päälle. Ei tällasiin normaalisti sijoittas, mutta Synsamin vuokralasien ansiosta saa nauttia tällasista herkuista. Käy säkin tsekkaamassa!

X O X O

1518541615199-1.JPEG
53D3DB4E-B108-4DB8-B87A-882E8A395E37-1.JPG
1518541709312-1.JPEG

PICTURES BY BEAUTIFUL @J0UHANNA

EDIT BY YOURS TRULY

 

*Synsamin kanssa saa sopimuksen kolmille vuokralaseille. Eli ei tarvitse maksaa kalliita hintoja kalliista laseista. Synsam hoitaa vakuutukset, näöntarkastuksen sekä linssien vaihdon näönmuutosten yhteydessä ja vielä ilmaiseksi! Eniten innostun edelleen siitä, että kerran vuodessa saa vielä vaihtaa yhdet lasit, kun mieli vaihtelee (ja sehän vaihtelee). Diiliin saa sekä silmä- , että aurinkolaseja, ja vielä niin monet kuin haluaa!

Käy poikkeamassa ja fiilistelemässä laseja!

 

EYE GLASSES - MARC JACOBS - @SYNSAMTULONEN

JACKET - ZARA

SHIRT - FIDA

TROUSERS - HM

SHOES - HM