VeeraJuuliaComment

VeeraJuuliaComment
   

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


   SUMMER AND BEAUTY Musta tuntuu, että oon ihastunut. Nimittäin juurikin tuohon ihanaan huulipunaan, joka kuvissa näkyy. Sen lisäksi, että se on täydellisen värinen ja tuoksuu hyvältä, se myös pysyy koko päivän moitteettomasti huulilla. Toinen mun lemppari on ehdottomasti tuo itseruskettava öljy kasvoille. Se antaa juuri täydellisen hehkun meikin pohjalle tai meikittömään lookkiin. Parasta näissä kauneus tuotteissa on se, että kaikki on luonnonkosmetiikkaa. Näiden tuotteiden myötä oon hyvää vauhtia hurahtamassa luonnonkosmetiikkaan. Tuoksuu hyvältä ja tuntuu kevyeltä. Suosittelen kokeilemaan ja poikkeamaan @keidasbylumo liikkeessä Tampereella.  Keitaan ihanat naiset osaa suositella just sulle sopivia tuotteita ja palvelu itsessään on jo ihana kokemus.   @keidasbylumo  Ihanaa viikkoa sulle!  X O X O   

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


  

 

  
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


   Pictures and edit by the beautiful @ashley.vonschulman    BEAUTY PRODUCTS - KEIDAS BY LUMO DRESS - SECONDHAND SHOES - HM BAG - IKEA SUNGLASSES - HM NECKLACE - TOP SHOP  
edit-6158.jpg

SUMMER AND BEAUTY

Musta tuntuu, että oon ihastunut. Nimittäin juurikin tuohon ihanaan huulipunaan, joka kuvissa näkyy. Sen lisäksi, että se on täydellisen värinen ja tuoksuu hyvältä, se myös pysyy koko päivän moitteettomasti huulilla. Toinen mun lemppari on ehdottomasti tuo itseruskettava öljy kasvoille. Se antaa juuri täydellisen hehkun meikin pohjalle tai meikittömään lookkiin. Parasta näissä kauneus tuotteissa on se, että kaikki on luonnonkosmetiikkaa. Näiden tuotteiden myötä oon hyvää vauhtia hurahtamassa luonnonkosmetiikkaan. Tuoksuu hyvältä ja tuntuu kevyeltä. Suosittelen kokeilemaan ja poikkeamaan @keidasbylumo liikkeessä Tampereella.  Keitaan ihanat naiset osaa suositella just sulle sopivia tuotteita ja palvelu itsessään on jo ihana kokemus. 

@keidasbylumo

Ihanaa viikkoa sulle! 

X O X O

edit-5673.jpg
edit-6115.jpg
edit-6150.jpg
edit-5689.jpg
edit-5718.jpg
edit-6059.jpg
edit-6025.jpg
edit-5710.jpg
edit-6048.jpg

Pictures and edit by the beautiful @ashley.vonschulman

 

BEAUTY PRODUCTS - KEIDAS BY LUMO

DRESS - SECONDHAND

SHOES - HM

BAG - IKEA

SUNGLASSES - HM

NECKLACE - TOP SHOP